Vse barve Bobrovca

Vsi barvni odtenki Bobrovca
Odločitev o izbiri modela ali barve strešnika je veliko bolj enostavna, če si lahko ustvarite realno sliko pokrite strehe. Izbira je vaša med neverjetno paleto oblik in barv. Iz tega sledi več kot 400 različnih možnosti.

Natur

Popolnoma naravna in klasična eleganca za brezčasne strehe. Natur barva nastane naravno pri žganju strešnika, ko se povežeta železo in kisik. Opečna naravna barva se prilega vsakemu okolju.

Natur Color

Različne vrste engobiranih strešnikov za moderno in tradicionalno arhitekturo. Engoba je v vodi razredčena glina, ki se pred žganjem nanese ali razprši na posušen strešnik. Z različnimi naravnimi tehnikami brez škodljivih kemijskih dodatkov se ustvarja širok spekter Natur Color barv. Zgornji površini strešnika daje decenten, ekološko sprejemljiv premaz, ustvarjen v različnih barvnih odtenkih skladno z naravo.

Color+

Glazirani strešniki so optimalni za vsak tip strehe. Proizvodnja različnih barvnih odtenkov glaziranih strešnikov je v celoti v harmoniji z naravo in je podobna izdelavi engobiranih strešnikov.

Skozi postopek žganja se glazura raztopi in veže na strešnik. S tem je oplemenitena zgornja površina strešnika, ki mu daje sijajen do visoko sijajen efekt. Minerali v glazuri dajejo strešniku lepoto, hkrati pa lastnosti izjemne kvalitete in trajnosti za več generacij.