Wienerberger center masivne gradnje

Wienerberger Center masivne gradnje se nahaja v pritličju poslovnega objekta Rotonda v Ljubljani. Parkiranje je za obiskovalce našega centra brezplačno. Parkirate lahko na dvorišču stavbe ali pa v garaži. Kartico za parkiranje prinesite s sabo v potrditev.

Stičišče koristnih informacij za masivno gradnjo

Iz okoljskega, energetskega in ekonomskega vidika je glinena opeka še vedno dragocen, učinkovit in naraven gradbeni material, ki ustvarja toplino, estetiko, funkcionalnost in trajnost. S celostnimi rešitvami za kvalitetno trajnostno gradnjo in sanacije,  s podporo informacijske tehnologije ter znanjem in iskanjem vedno boljših rešitev, zmoremo ustvarjati visoko dodano vrednost za vsakega investitorja.
 
Wienerberger center masivne gradnje je stičišče koristnih informacij masivne gradnje za individualne graditelje, trgovce, arhitekte in izvajalce.
 
Naš cilj je, da se opečna masivna gradnja planira tudi  izvaja načrtovano in  kvalitetno. Želimo, da s sodelovanjem, skupnim iskanjem inovativnih rešitev in možnosti, Wienerberger Center masivne gradnje zaživi kot stičišče kvalitetnih informacij in celovite tehnične podpore za vse potrebe gradnje in sanacije objektov. Naj postane center vaša točka iskanja inovativnih in trajnostnih gradbenih rešitev.
 
 

Vprašajte tiste, ki vedo!

Informacije za končne kupce
CBME Slovenija

Wienerberger center masivne gradnje
Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 565 54 90

Fax: 01 565 54 91
Modra št.: 080 80 86
e-naslov: wienerberger.center@wienerberger.com
www.wienerberger.si / www.tondach.si

Deluje dnevno med 8. in 16. uro, ob sredah med 10. in 18. uro, ob petkih  med 8. in 14. uro. Vsako prvo soboto v mesecu med 8. in 12. uro. Po predhodnem dogovoru se je možno dogovoriti tudi za termin izven delovnega časa.

Pričakujemo vas kadarkoli v tem času, v kolikor pa si želite še bolj osebnega in podrobnega strokovnega svetovanja pa pišite na wienerberger.center@wienerberger.com in rezervirajte svoj termin!

Wienerberger Center masivne gradnje se nahaja v pritličju poslovnega objekta Rotonda v Ljubljani.

Parkiranje je za obiskovalce našega centra brezplačno. Parkirate lahko na dvorišču stavbe ali pa v garaži. Kartico za parkiranje prinesite s sabo v potrditev.

Delovni čas

Ponedeljek, torek in četrtek  08:00 - 16:00
Sreda 10:00 - 18:00
Petek 08:00 - 14:00
Prva sobota v mesecu 08:00 - 12:00
 
 
 
 
 
 
Za termin izven delovnega časa nas kontaktirajte po telefonu ali po elektronski pošti!

Brezplačno parkiranje

Parkiranje je za obiskovalce našega centra brezplačno. Parkirate lahko na dvorišču stavbe ali pa v garaži. Kartico za parkiranje prinesite s sabo v potrditev.

Sorodni strokovni članki