Tondach strešni sistem

Tondach sistemske rešitve
Nekaj nasvetov za trajno in kvalitetno Tondach streho.

Kvaliteta Tondach strešnega sistema

Dipl. ing. grad. Matej Petrlin, vodja razvoja v Wienerbergeru in strokovnjak za strehe zagotavlja, da z vgradnjo sodobnih materialov in uporabo sodobne gradbene tehnike, resnično zagotovimo  tesnost, dolgo življenjsko dobo in varnost strehe. Da bi zagotovili čim večjo varnost vašega doma in vaše strehe, je zato nujno, da uporabite Tondach sistemske rešitve, saj skupaj s Tondach strešno kritino sistem zagotavlja optimalne strešne rešitve v vseh razmerah.

Trajne rešitve za konstrukcijo strehe so poznane po nepropustnosti, varnosti in kvaliteti, v smislu estetike vam nudijo številne možnosti, ki ustrezajo različnim arhitekturnim stilom kot tudi kompatibilnost oz. združljivost z ostalimi Tondach kritinami.

Tondach premišljen pristop do strehe s sistemskimi rešitvami zajema vse segmente oblikovanja in zaščite v smislu prezračevalnih rešitev strehe, rešitev za zaščito pred snegom, rešitve za preboje streh, rešitve za zaščito strehe, vetrnih in strešnih sistemov (za kasnejše vzdrževanje strehe ali strešno opremo).

Vsaka od teh rešitev se najbolje izvaja z originalno opremo Tondach, ki bistveno podaljšuje življenjsko dobo in varnost strehe, s tem pa tudi varnost ljudi, ki bivajo v objektu. Nameščanje sistemskih rešitev Tondach je enostavno in hitro s tehnično podporo, glede pravilnih načinov za izvedbo. Zaupajte našim strokovnjakom in produktom in si tako zagotovite trajno in varno streho.

Sorodni strokovni članki