Tondach sistemske rešitve v detajlih

Tondach infografika - Sistemske rešitve v detajlih
Tondach nudi različne rešitve za novogradnjo in obnovo. Tukaj lahko najdete celoten pregled originalnih sistemskih rešitev.

Prosimo vas, da z miško preletite označene točke (1-10) na sliki.  Na ta način lahko izveste podrobne informacije o naših Tondach sistemskih rešitvah za streho.

Tondach sistemske rešitve v detajlih

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zaključek strehe, vključno s prezračevanjem strehe

Tondach rešitve slemena in grebena skrbijo za varen in lepo zaključen vrh strehe. Vaša Tondach streha diha.

Tondach rešitve slemena in grebena so prilagodljiva zaščita pred vlago in nastankom plesni. Z zračnim presekom okoli 340 cm² na tekoči meter Tondach rešitve slemena in grebena omogočajo optimalno prezračevanje konstrukcije. Naši modeli slemenskih sponk so del Tondach rešitev slemena in grebena.

Osvetlitev in izhod na streho

Harmonične in varne rešitve osvetlitve in izhodov na streho.

Tondach strešno izhodno okno se uporablja ne samo za izhod na streho, temveč tudi za osvetlitev in prezračevanje podstrešja. Kot dodatno možnost za osvetlitev podstrešja so na voljo strešniki iz pleksi stekla, ki ustrezajo vsem modelom strešnikov.

Zaključek strehe

Keramični dodatki za lepe in varne zaključke streh.

Tondach krajnik zagotavlja estetsko dovršeno streho in perfektni stranski zaključek strešine. Prav tako zagotavlja krajnik optimalno zaščito strešne konstrukcije pred vdorom vode ali pred škodo, ki jo lahko povzroči toča.

Snegolovi - za vašo varnost!

Tondach snegolovni sistemi so sestavni del celovite originalne rešitve za vašo streho.

Tondach snegolovni in varnostni sistemi predstavljajo pomemben varnostni del vaše celovite Tondach rešitve za streho. Na voljo za skoraj vsak tip strešnika, s Tondach snegolovnimi in varnostnimi sistemi dobite visoko kakovostno in v streho popolnoma integrirano celovito rešitev.

Sekundarna kritina

Tondach tuning rezervna kritina "varno = varno"

Tondach rezervna in sekundarna kritina tvorita sloj, ki učinkovito ščiti pred vdorom vode v notranjost stavbe. Tondach tuning sekundarna kritina je 3-slojna, z vgrajenimi lepilnimi trakovi in tudi do 3 mesece izpostavljena vremenu ne kaže znakov staranja. Paropropustne sekundarne kritine so odporne na temperaturo do 100 ° C.

Solarni in fotonapetostni moduli

Za pritrjevanje toplovodnih kolektorjev, solarnih in fotonapetostni naprav.

Tondach varna rešitev za montažo toplovodnih kolektorjev, solarnih in fotonapetostni sistemov. Nosilna plošča za solarni sistem je univerzalna in se lahko uporablja z vsemi Tondach strešniki.

Prezračevalni sistemi

Varnost pri prebojih strehe in prezračevanju.

Predvsem pri prebojih strehe obstaja veliko tveganje za vdor vode v konstrukcijo. Tondach rešitev opečnega odzračnika je sestavljena iz kompleta za odzračnik in vključuje: opečni odzračnik, strešnik za opečni odzračnik, fleksibilno priključno cev, tesnilno manšeto in tesnilno lepilo (Dense Glue Kleber) za varno namestitev na rezervno kritino. Tondach prezračevalni sistem je navzven optično usklajen in notranjost s priključki tehnično popolnoma povezana.

Zaključek strehe - sleme

Keramični dodatni elementi za zaključek slemena.

Vreme je najbolj neizprosno na področju slemena! Vsi keramični dodatni elementi Tondach za sleme nudijo s po meri izdelanimi začetnimi in zaključnimi strešniki tehnično odlično in varno rešitev proti dežju, toči in snegu. 

Snegolovi - za vašo varnost!

Tondach snegolovi so sestavni del celovite originalne rešitve za vašo streho.

Tondach snegolovi predstavljajo pomemben varnostni del vaše celovite Tondach rešitve za streho. Na voljo za skoraj vsak tip strešnika, s Tondach snegolovi dobite visoko kakovostno in v streho popolnoma integrirano celovito rešitev.

Zaščita pred vetrom

Tondach vetrne sponke, pritrdilni vijaki vključno s tesnilom zagotavljajo popolno varnost pri namestitvi in v skladu z zahtevami ustrezajo novim standardom.

Kot dodatno storitev vam Tondach nudi izračun, ki vam omogoča osnovo za potrebno pritrjevanje in vam hkrati nudi preprosto in pregledno namestitveno shemo. 

Sorodni strokovni članki