IZO Profi opeka za večnadstropne stanovanjske in poslovne stavbe

Porotherm IZO Profi opeka za večnadstropne stanovanjske in poslovne stavbe
Monolitne stene zgrajene iz Porotherm IZO Profi izolacijske opeke s polnilom za večstanovanjske stavbe izpolnjujejo zahteve toplotne, zvočne in protipožarne zaščite ter strukturno stabilnost z nižjo skupno debelino stene in s tem več uporabnega bivalnega prostora
Porotherm IZO Profi opeka Izdelki za gradnjo večnadstropnih stanovanj in objektov

Varčevanje prostora in trajnostna gradnja

V večnadstropnih stanovanjskih in poslovnih objektih je pomembno, da je sistem gradnje varen in da ne zahteva dodatnega vzdrževanja.

Glineni gradbeni materiali so robustni in stabilni. Odporni so na vetrne in vremenske razmere ter poškodbe, ki jih povzročijo živali ali plesni. Zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Opečni bloki IZO Profi lahko konkretno zožijo samo debelino stene, saj ni potrebnih dodatnih zunanjih izolacijskih plasti. S tem se prihrani čas in denar. Gradnja zidane konstrukcije z manjšo skupno debelino tako bistveno zmanjša stroške gradnje in je edini način za doseganje ekonomsko najugodnejše cene stanovanj.

Z izolacijsko opeko Porotherm IZO Profi se lahko v celoti izognemo ​​dodatni izolaciji, s čimer zmanjšamo celotno debelino stene tudi do 10 cm. Za višino do 2. nadstropja to lahko pomeni dodatno površino za približno 4 m2!

Sorodni strokovni članki