Naselje opečnih hiš SMART & HEALTHY "GLOBAL HOUSE"

Dan odprtih vrat v Mariboru v naselju Brezje Global s podjetjem SH Global
Gradnja vašega doma z opeko je naložba, ki se vam bo garantirano obrestovala.

Sodobna masivna opečna gradnja


Skupaj s podjetji SH Global in Century 21 smo na dnevu odprtih vrat v novem naselju Brezje Global, Za vasjo v Mariboru, bodočim lastnikom novih hiš predstavili sodobne, masivno grajene opečne hiše.
 
SH Global je naselje premium hiš SMART & HEALTHY "Global house". SMART & HEALTHY "GLOBAL HOUSE" so grajene kot sodobne Premium nizkoenergijske hiše. Porotherm PROFI Dryfix sistem z izjemnimi toplotnimi karakteristikami, je namenjen gradnji energetsko učinkovitih objektov. Mehanske karakteristike, natančnost vgradnje, certificirani sistem so garancija za vrhunsko kvaliteto Wienerberger sistema gradnje. POROTHERM DRYFIX.extra je lepilo za POROTHERM PROFI brušeno opeko. S to sistemsko rešitvijo je  zagotovljena hitrejša, suha gradnjo in  tako tudi hitrejša vselitev v  nov dom.
 
Opeka služi kot akumulator toplote, ki jo daje sonce ali kateri drugi vir toplote v hiši. Nazaj v prostor jo vrača, ko zunanja temperatura pade. Tako je hiša najboljša naravna klima. V prostoru ustvarja prijetno ozračje, ne vsebuje škodljivih snovi, zadržuje vlago in ne prepušča hrupa, zato človeku zagotavlja prijetno in udobno zavetje.
 
Opeka. Naj vas inspirira. Za okolju prijazen dom, ki je prava odločitev za zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil.
 
V spodnjem videu si lahko podrobneje ogledate kako so hiše zgrajene.
 

 
 

Sorodni strokovni članki