Kreativne fasadne rešitve

Family house Engelshove, Germany
Pustite svoj pečat v moderni arhitekturi s klinker fasadno opeko Terca.

Obličje hiše nosi trajni podpis njenih stanovalcev in arhitektov. Klinker fasadna opeka Terca ponuja izredno kreativno svobodo pri oblikovanju fasade, saj ima vsaka posamezna opeka svoj doprinos. Minimalna odstopanja barve prispevajo k estetskim kontrastom iz vseh pogledov. Z ozirom na strukturo glinenega materiala in višino temperature žganja opeke se klinker fasadna opeka pojavlja v živahno rumenih, toplo rdečih, zemeljsko rjavih ali diskretno sivih odtenkih. Terca ustvarja igro svetlobe in sence ter daje občutek posebnosti vsake posamezne opeke. Eksperimentirajte s perspektivami in dovolite svetlobi, da deluje.
 
Različne TERCA opeke ter barvne možnosti si lahko ogledate na naših spletnih straneh, kjer se fasadna opeka proizvaja:
 
 
V kolikor pa potrebujete dodatne informacije pa nas kontaktirajte na tel: 080 17 15 ali pa na opekarna@wienerberger.com
 

Gradimo za ZDRAVO in MODERNO življenje

Ljudje, za katere projektirate in gradite, si zaslužijo, da za njih porabite naravne materiale, v katerih se bodo odlično počutili. Klinker fasadna opeka Terca je s svojimi edinstvenimi lastnostmi odličen izbor za takšno gradnjo. Omogoča visoko zaščito pred vremenskimi vplivi, odporna je na ogenj in v objektu odseva spokojnost.
 
"S klinker fasadno opeko Terca ustvarjate brezčasno lepe ambiente, objekte nenadomestljivega značaja in edinstvenega čara."
 
Preverite novo mapo za projektante, ki na 150-tih straneh ponuja vse potrebne informacije za načrtovanje vrhunskih objektov.
 
V kolikor vas mapa zanima, nam pišite na urska.vouri@wienerberger.com in z veseljem vam jo bom posredovali.
 
V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj referenčnih objektov z uporabo TERCA opeke.

 

Sorodni strokovni članki