Življenje v mansardi? Zakaj pa ne!

Življenje v mansardi? Zakaj pa ne!

V sredo, 14. februarja je v Centru masivne gradnje potekal seminar na temo Moja mansarda.

Življenje v mansardi? Zakaj pa ne!

V sredo, 14. februarja je v Centru masivne gradnje potekal seminar na temo Moja mansarda. Lepemu številu udeležencev so svoje vidike mansarde predstavili predstavnik Velux Slovenija Aleš Habicht, avtor revije Outsider Matevž Granda in predstavnica Wienerberger Slovenija Kaja Bahor.

V slabih dveh urah so bili predstavljeni vsi vidiki mansarde in predvsem kako jo opremiti, da bo njenim prebivalcem v ponos, predvsem pa, da bo postala dom.

Ker je bilo valentinovo, seveda niso manjkale niti majhne pozornosti v obliki slastnih rogljičkov in dišeče kave, srečnica pa je pod svojim stolom odkrila številko 167. Zakaj srečnica? Ker je ta številka pomenila, da je s seboj odnesla knjigo Brick Award  in komplet okusnih čokoladic Wienerberger.

Mi smo se imeli super in komaj čakamo naslednji seminar, ki bo že čez 3 tedne! Bodite pozorni na odprte prijave in ne zamudite našega naslednjega seminarja, ko bomo govorili o energetski učinkovitosti doma.

Se vidimo!

Ekipa Wienerberger

Življenje v mansardi? Zakaj pa ne!

3 razlogi zakaj se ga udeležiti:

  1. 16:30 – 16:50  Prenavljate ali na novo urejate stanovanje v mansardi? Vse zanimive in predvsem koristne nasvete za ureditev prijetne in zdrave mansarde vam bo predstavil Aleš Habicht, iz podjetja VELUX Slovenija d.o.o.

             Odgovoril bo na vprašanja kot so:

  • Kaj je ključno za pravilno zasnovo mansardnega stanovanja?
  • Koliko je dovolj okenskih odprtin, da se zagotovi primerna osvetlitev z naravno svetlobo v vseh prostorih?
  • Kakšna je pravilna razporeditev in orientacija prostorov?

             Vse to in še več, tudi iz konkretnih primerov bomo izvedeli od strokovnjakov.

 Coffee break

  1. 17:00 – 17:30  ''Ne moremo govoriti o ljudeh, ne da bi govorili o arhitekturi in ne moremo govoriti o arhitekturi, ne da bi govorili o ljudeh,'' pravijo pri reviji Outsider. Arhitekta Nina in Matevž Granda, ki sta založnika in urednika revije, bosta predstavila kako preurediti mansardo, da ne bo samo energetsko in vizualno učinkovita, ampak kako si v mansardi urediti dom. Dom, ki prinaša veselje in toplino in v katerega se radi vračamo.

In kako bi si lahko za takšno temo izbrali boljši dan, kot pa ravno valentinovo?

  1. 17:30 – 17:50 Wienerberger - Ker dobra mansarda pomeni tudi dobro pokrita streha, kar vam bomo predstavili z našimi strešniki Tondach, kjer lahko izbirate med široko paleto oblik in barv. Poleg tega pa boste izvedeli tudi veliko koristnih informacij glede same sanacije z našimi produkti Porotherm, s katerimi lahko zgradite ali obnovite mansardo na hiter in enostaven način.

Smo vas prepričali? Ne še?

Ker je valentinovo, vas bomo razvajali, izžrebani srečnež pa prejme tudi lepo nagrado. Tudi za romantično večerjo bo še čas, saj bomo nekje do 18.00 ure že končali.

Torej, dobri nasveti, valentinovo razvajanje (pridite v dvoje!) in prijetna presenečenja pa so zagotovo dobra odločitev, da 14. februar preživite z nami!

Vabljeni!

Parkiranje je za obiskovalce seminarja brezplačno in je možno v parkirni hiši Rotonda ali na odprtem parkirišču poleg Rotonde.