Wienerberger Center masivne gradnje Življenje v energetsko učinkoviti hiši

Življenje v energetsko učinkoviti hiši

Zagotovo ste se že srečali z obnovo hiše ali stanovanja, novogradnjo ali pa vsaj načrtovanjem le tega. In pojavijo se vam vprašanja. Kako na enostaven način zgraditi in opremiti energijsko varčen dom? Na kaj je potrebno paziti in česa se moramo izogibati? Kako z vgradnjo pravih materialov in sistemov na koncu kar najbolj prihraniti?

Odgovore na vaša vprašanja bodo v sredo, 7. marca ob 16.30 uri, podajali strokovnjaki na svojih področjih energetske učinkovitosti. Seminar z naslovom Življenje v energetsko učinkoviti hiši bo potekal v Wienerberger Centru masivne gradnje na Dunajski 167 v Ljubljani.

Program:

 

16.30: Vas zanimajo sončna elektrarna, produkti za ogrevanje in hlajenje doma, talno ogrevanje, prava izbira peči? Za vas bo o tem govoril Boštjan Štruc, vodja energetskih rešitev Petrol d.d.

16.50: Kako lahko z vgradnjo ustreznih materialov privarčujemo in kdo nam lahko pri tem pomaga? Izvedeli bomo malo več o subvencijah in kako lahko zgradimo čim bolj energetsko varčen dom na enostaven in denarnici prijazen način. O tem bo govoril Štefan Piškur, direktor podjetja Zelena Gradnja d.o.o.

17.10-17.20: Odmor

17.20: Ste vedeli, da lahko že z izbiro pravih zidakov privarčujemo pri samem energetskem ovoju stavbe? Široko paleto energetsko učinkovitega in varčnega sistema bo predstavil tehnični predstavnik podjetja Wienerberger Tomaž Strehar.

17.40: Kdo je lahko bolj kompetenten in verodostojen govornik kot nekdo, ki je energetsko učinkovito stavbo, ki je obenem njegov dom, tudi zgradil? Z vami bo investitor in lastnik podjetja GIP Kodrič d.o.o., s tem pa boste iz prve roke izvedeli zakaj in kako graditi energetsko učinkovit dom.

Zagotovo se vam porajajo še kakšna vprašanja, kar pomeni, da se morate obvezno udeležiti našega seminarja in dobiti odgovore. Poleg tega pa vsi udeleženci seminarja brezplačno prejmete tudi vstopnice za sejem Dom! Veliko razlogov torej, da ste 7. marca z nami!

Vljudno vabljeni!

Parkiranje je za obiskovalce seminarja brezplačno in je možno v parkirni hiši Rotonda ali na odprtem parkirišču poleg Rotonde.