Vaša sanjska e4 hiša

Vas zanima energetsko učinkovita gradnja. Vabimo Vas, da si ogledate e4 opečno hišo

e4 hiša - Hiša s pogledom v prihodnost!

Koncept e4 hiše temelji na izpolnjevanju kriterijev »Skoraj nič energijske hiše« in vsebuje sodobna spoznanja trajnostne gradnje. e4 hiša omogoča zdrav, energetsko učinkovit in finančno dostopen dom in odgovarja tudi investitorjem z željo po zaščiti okolja in zagotavljanja naravne klime. Za svoje delovanje e4 hiša potrebuje čim manj energije, preostanek potrebe po energiji pa proizvede sama iz obnovljivih virov iz neposredne bližine.
 
Izhodišče za zasnovo e4 hiše je celovit pristop. To pomeni, da je končna oblika hiše rezultat interdisciplinarnega usklajevanja med arhitekturo, gradbenimi tehnologijami in izborom materialov, energetiko, biologijo gradnje ter ob upoštevanju naravnih danosti in zakonitosti.
 
Wienerberger e4 koncept za razvoj vizije prihodnosti!

Nove hiše morajo v današnjem času izpolnjevati številne pomembne kriterije. V prihodnosti bomo tem kriterijem dodali še enega, da bodo zgradbe, zgrajene leta 2020, imele ničelno porabo energije. Zveni zanimivo, obenem pa je tudi izziv!

Ob tem pa se poraja vprašanje: zakaj čakati do 2020? Pri Wienerbergerju smo raje korak pred ostalimi. Ob upoštevanju vseh kriterijev je Wienerberger že danes zmožen ponuditi rešitev za leto 2020.

Več o opečni gradnji za prihodnost si lahko preberete na: www.e4hisa.si

Sorodni članki