IZO Profi opeka

IZO PROFI vs. KLASIČNA GRADNJA

Ste že slišali za gradnjo z IZO Profi materialom? Ne še? Potem je zadnji čas, da se spoznate z gradnjo, ki je hitra, suha in ekološka!

Ste že slišali za gradnjo z IZO Profi materialom? Ne še? Potem je zadnji čas, da se spoznate z gradnjo, ki je hitra, suha in ekološka!

Vabljeni na seminar, kjer vam bomo predstavili gradnjo z IZO Profi materialom. Za vas bodo govorili predstavnik podjetja NLB, predstavnik podjetja Wienerberger, investitor, ki se trenutno s tovrstno gradnjo srečuje in izvajalec, ki je prav tako v fazi gradnje z IZO Profijem.

Seminar bo potekal v sredo, 16.5. ob 16.30 uri, v našem Centru masivne gradnje na Dunajski 167 v Ljubljani.

Program:

16.30: Predstavitev izdelka IZO Profi ter njegove prednosti v primerjavi s klasično gradnjo bo opravil tehnični predstavnik podjetja Wienerberger g. Tomaž Strehar.

16.50: Zakaj je izbral IZO Profi in zakaj bi ga izbral znova, nam bo na svojem lastnem primeru povedal investitor g. Mitja Vodopivec, katerega projekt je ravno v fazi gradnje z omenjenim zidakom.

17.10 - 17.20: ODMOR

17.20: Kakšna je gradnja z IZO Profi materialom in na kaj je potrebno paziti, nam bo najbolje razložil kar sam izvajalec g. Slavko Mauh, ki se trenutno srečuje z omenjeno gradnjo.

17.40: Ker pa je gradnja nenazadnje zahteven in tudi finančno velik zalogaj, nam bo ga. Petra Lunder s podjetja NLB predstavila, kako najlažje in najhitreje do ugodnega kredita in na kaj moramo pri sklepanju le tega paziti.

Zagotovo se vam ob pogledu na sam zidak poraja mnogo vprašanj, tako s tehničnega kot finančnega vidika. Mi smo tu zato, da vam na ta vprašanja odgovorimo in tako olajšamo samo odločitev glede gradnje!

Vljudno vabljeni!

Prijavite se tukaj

Parkiranje je za obiskovalce seminarja brezplačno in je možno v parkirni hiši Rotonda ali na odprtem parkirišču poleg Rotonde.

Sorodni članki