Energetsko učinkovita e4 (energija, ekonomija, ekologija in emocije) gradnja

Na dnevu odprtih vrat bomo predstavili osnove energetsko učinkovite  e4 (energija, ekonomija, ekologija in emocije) gradnje s POROTHERM DRYFIX sistemom. 
 
Prijavite se preko prijavnega obrazca in obvestili vas bomo o točni lokaciji.

e4 Brick House

Za uspešno dokončanje gradnje pa je ključna izbira kvalitetnega izvajalca s primernimi referencami.
Seznam certificiranih izvajalcev za gradnjo s POROTHERM sistemom pa najdete na naši spletni strani.

e4 Brick House

Izdelava zidov z opeko POROTHERM je hitra, enostavna in cenovno ugodna rešitev. Zaradi enostavnosti izvedbe in večjega formata zidov je zmanjšana možnost napak pri izvedbi ali pojavu toplotnih mostov.
Pomembna prednost pa je tudi masivnost stavbe in s tem povezana akumulacija, ki močno doprinese k toplotni stabilnosti tako v zimskem, kot tudi v poletnem času. Tehnološko dovršena gradnja s POROTHERM DRYFIX sistemom pa omogoča še višjo kvaliteto gradnje in odlične rešitve toplotnih mostov.
 
POROTHERM hiše ohranjajo vrednost več generacij
Za gradnjo lastnega doma je potrebno izbrati najbolje materiale. Saj osnovne konstrukcije, ki vam zagotavlja energijsko učinkovitost in varnost ne boste nikoli več zamenjali. Jedro vrednosti vaše hiše čez nekaj desetletij dobo predstavljali osnovni konstrukcijski materiali in njihova kvaliteta.
 
Naravi prijazno udobje v hiši iz opeke POROTHERM
Porozirana opeka POROTHERM vam omogoča izgradnjo doma po vaših željah, saj združuje vse bistvene lastnosti, ki jih mora opravljati ovoj vašega doma. Opeka POROTHERM ima odlične toplotne lastnosti in ustrezne sistemske rešitve, ki vam zagotavljajo naravno bivalno ugodje.
 

Sorodni članki