Brezplačni seminar GRADIM HIŠO - Wienerberger Slovenija

Brezplačni seminar CELOVITA PRENOVA HIŠE za končne kupce

Ste v fazi odločanja celovite prenove vaše hiše? Izbirate materiale in načine financiranja prenove doma pa ne veste, kako bi se tega lotili?

Brezplačni seminar CELOVITA PRENOVA HIŠE

Ste v fazi odločanja za celovito prenove vaše hiše? Izbirate materiale in načine financiranja prenove doma pa ne veste, kako bi se tega lotili?

Pridružite se nam na brezplačnem, poučno-izobraževalnem seminarju CELOVITA PRENOVA HIŠE, ki bo v Ljubljani. S strokovnjaki iz tega področja bomo predstavili sodobne rešitve za prenovo vašega doma. Odkrili vam bomo tudi prednosti in priložnosti sodobne in  kvalitetne prenove celotne hiše.

Pridružite se nam v četrtek, 01. februarja  2018, ob 16:30 uri v  poslovnih prostorih Remax - Zelena gradnja, na Štihovi ulici 16 , Ljubljana

Program seminarja:

  1. Dr. Miha Praznik – Načrtovanje in optimiranje nabora učinkovitih ukrepov za celovito energetsko prenovo starejše opečne družinske hiše (30 min)
  2. Dr. Miha Praznik – Ekonomika, racionalizacija investiranja in finančne pomoči Ekosklada j.s. ob celoviti prenovi hiš v kategoriji skoraj nič-energijskih stavb (10 min)
  3. Krajši odmor
  4. Štefan Piškur – Specifičnost celovite gradbene prenove opečnih hiš ter zahteve za zagotavljanje kakovosti – kakovostni primeri in pogoste napake iz gradbene prakse, prikaz detajlov, ukrepi za dodatno toplotno zaščito stavbe ter nove instalacije ogrevanja in prezračevanja (40 min)
  5. Tomaž Strehar – Sanacija strehe – celostne rešitve ob prenovi ali sanaciji strehe (20 minut)

Prosimo vas, da nam svojo udeležbo potrdite na naslov: wienerberger.center@wienerberger.com

Pričakujemo vas!

Prijavite se tukaj