Brezplačni seminar GRADIM HIŠO - Wienerberger Slovenija

Brezplačni seminar CELOVITA PRENOVA HIŠE

Ste v fazi odločanja celovite prenove vaše hiše? Izbirate materiale in načine financiranja prenove doma pa ne veste, kako bi se tega lotili?

Brezplačni seminar CELOVITA PRENOVA HIŠE

Ste v fazi odločanja celovite prenove vaše hiše? Izbirate materiale in načine financiranja prenove doma pa ne veste, kako bi se tega lotili?
 
Pridružite se nam na brezplačnem, poučno-izobraževalnem seminarju CELOVITA PRENOVA HIŠE, ki ga organiziramo v Ljubljani. Skupaj s strokovnjaki bomo predstavili sodobne rešitve za prenovo vašega doma. Odkrivali bomo prednosti in priložnosti sodobne in  kvalitetne prenove celotne hiše.

V četrtek, 26. oktobra 2017 ob 16:00 uri
Wienerberger center masivne gradnje Ljubljana, Dunajska 167, poslovna stavba Rotonda.

Program seminarja:

  1. Dr. Miha Praznik – Načrtovanje in optimiranje nabora učinkovitih ukrepov za celovito energetsko prenovo starejše opečne družinske hiše (30 min)
  2. Dr. Miha Praznik – Ekonomika, racionalizacija investiranja in finančne pomoči ob celoviti prenovi hiš v kategoriji skoraj nič-energijskih stavb (10 min)
  3. Krajši odmor
  4. Štefan Piškur – Specifičnost celovite gradbene prenove opečnih hiš ter zahteve za zagotavljanje kakovosti – kakovostni primeri in pogoste napake iz gradbene prakse, prikaz detajlov, ukrepi za dodatno toplotno zaščito stavbe ter nove instalacije (40 min)
  5. Tomaž Strehar – Sanacija strehe – celostne rešitve ob prenovi ali sanaciji strehe (20 minut)

Prosimo vas, da nam svojo udeležbo potrdite na naslov wienerberger.center@wienerberger.com

Parkiranje je za udeležence seminarja brezplačno: Parkirate lahko v garaži poslovnega objekta Rotonda.

Hvala, da ste skupaj z nami pripravljeni sprejeti modre in znanja polne odločitve!

Prijavite se tukaj

 

Sorodni članki