Wienerberger center masivne gradnje

Stičišče koristnih informacij za masivno gradnjo

Iz okoljskega, energetskega in ekonomskega vidika je glinena opeka še vedno dragocen, učinkovit in naraven gradbeni material, ki ustvarja toplino, estetiko, funkcionalnost in trajnost. S celostnimi rešitvami za kvalitetno trajnostno gradnjo in sanacije,  s podporo informacijske tehnologije ter znanjem in iskanjem vedno boljših rešitev, zmoremo ustvarjati visoko dodano vrednost za vsakega investitorja.
 
Wienerberger center masivne gradnje je stičišče koristnih informacij masivne gradnje za individualne graditelje, trgovce, arhitekte in izvajalce.
 
Naš cilj je, da se opečna masivna gradnja planira tudi  izvaja načrtovano in  kvalitetno. Želimo, da s sodelovanjem, skupnim iskanjem inovativnih rešitev in možnosti, Wienerberger Center masivne gradnje zaživi kot stičišče kvalitetnih informacij in celovite tehnične podpore za vse potrebe gradnje in sanacije objektov. Naj postane center vaša točka iskanja inovativnih in trajnostnih gradbenih rešitev.
 
 

Kje nas nas najdete?

Wienerberger Center masivne gradnje se nahaja v pritličju poslovnega objekta Rotonda v Ljubljani.
 
Wienerberger Center masivne gradnje
Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 565 54 90
Fax: 01 565 54 91
GSM: 051 307 086
Modra št.: 080 80 86
e-naslov: wienerberger.center@wienerberger.com
www.wienerberger.si  ali  www.tondach.si
 
 

Delovni čas

Ponedeljek, torek in četrtek  08:00 - 16:00
Sreda 10:00 - 18:00
Petek 08:00 - 14:00
Prva sobota v mesecu 08:00 - 12:00
 
 
 
 
 
 
Za termin izven delovnega časa nas kontaktirajte po telefonu ali po elektronski pošti!

Podaljšan delovni čas

Samo za Vas bomo v obdobju od 16.10. do 31.10. 2017, podaljšali delovni čas našega Wienerberger Centra masivne gradnje na Dunajski 167 v Ljubljani. Na enem mestu vidite vse naše opečne izdelke in celovite sistemske rešitve za zid Porotherm in streho Tondach, ter si tako olajšate odločitev kaj izbrati za Vaš dom.
Novi delovni čas Wienerberger centra Ljubljana bo potekal:

  • od ponedeljka do četrtka, od 8. do 18. ure
  • v petek od 8. do 14. ure
  • do konca meseca oktobra tudi vsako soboto od 9. do 13. ure

Pričakujemo vas kadarkoli v tem času, v kolikor pa si želite še bolj osebnega in podrobnega strokovnega svetovanja pa pišite na wienerberger.center@wienerberger.com in rezervirajte svoj termin!

Brezplačno parkiranje

Parkiranje je za obiskovalce našega centra brezplačno. Parkirate lahko na dvorišču stavbe ali pa v garaži. Kartico za parkiranje prinesite s sabo v potrditev.

Sorodni strokovni članki