Kdo smo

Novi poslovni prostori
Prva Wienerbergerjeva vizija je bila predstavljena leta 1819: Podjetje, ki narekuje trende na področju opečnih izdelkov in cevi. Skupina Wienerberger je največji proizvajalec opeke (Porotherm, Terca) na svetu in zaseda vodilno mesto na trgu glinene strešne opeke (Tondach, Koramic) v Evropi in betonskih tlakovcev (Semmelrock) v osrednji Evropi.

 

Wienerberger Opekarna Ormož d.o.o. je v Sloveniji vodilni proizvajalec zidne opeke. Proizvajamo opečne izdelke in sistemske rešitve opečne gradnje najvišega kvalitetnega razreda, ki se prodajajo pod zaščiteno blagovno znamko POROTHERM. Izdelki POROTHERM imajo obilo prednosti v primerjavi z gradnjo s klasičnim modularnim blokom in sicer:

-         imajo izredne toplotno izolacijske lastnosti

-         omogočajo gospodarnejšo gradnjo zaradi manjše porabe malte in  časa za  izgradnjo objekta

-          zagotavljajo zdravo in prijetno bivanje v zgrajenih objektih.

 

V podjetju permanentno vlagamo v razvoj tehnologije s čemer dosegamo izredno kvaliteto proizvodov, visoko specializacijo in zniževanje proizvodnih stroškov.

Posebno skrb posvečamo zadovoljstvu kupcev. Pridobili smo standard kakovosti ISO 9001:2008. Zavedamo se, da nadzorovanje procesov vodi k nenehnim izboljšavam, te pa prispevajo k večji učinkovitosti in racionalnosti poslovanja.

Sorodni strokovni članki