Wienerberger - Porotherm i Tondach proljetna akcija

Izkoristite številne Wienerberger ugodnosti

Izkoristite številne ugodnosti ob nakupu Porotherm in Tondach proizvodov

Gradbeni material kot je opeka predstavlja temelje za naš dom, zato je odločitev o izbiri gradbenega materiala za objekte v katerih bivamo veliko bolj odgovorna. Temeljiti mora na vodilu trajnostne in energetsko učinkovite gradnje.

Kdor PROFI izbira, zagotovo profitira!

Izberite opeko Porotherm PROFI ali IZO PROFI, ter prejmite številne ugodnosti. Zgradite svoj dom hitro, čisto in učinkovito s suhogradnjo Porotherm PROFI.

Prednosti za investitorja ob izbiri opečnih materialov

  • Naravni gradbeni material
  • Visoka energetska učinkovitost objekta
  • Kvalitetni masivni sistem visoke prodajne vrednosti
  • Trajna vrednost - varna naložba v prihodnost
  • Visoka kvaliteta bivalnih prostorov in ugodna naravnabivalna klima
  • Certificirani in preverjeni gradbeni materiali, ki ne oddajajo škodljivih snovi
  • Najvišja zaščita pred zunanjimi vplivi
  • Varen in trajen dom

Porotherm PROFI opeka

Porotherm sistem z izjemnimi toplotnimi karakteristikami, namenjen za gradnjo energetsko učinkovitih objektov. Skoraj nič energetske, nizkoenergetske in pasivne hiše. S Porotherm PROFI sistemom gradite energetsko učinkovito in varčujete z energijo sedaj in vedno.

Porotherm IZO PROFI opeka

Številne enodružinske in vrstne hiše so medtem nastale z brušeno opeko Porotherm PROFI. Sedaj vam je na voljo naša razširjena ponudba izdelkov Porotherm IZO PROFI brušene opeke različnih dimenzij za odlično toplotno izolirane zunanje stene brez dodatne izolacije.

Kot polnilo se uporablja mineralna volna s svojimi izjemnimi lastnostmi, ki v največji meri zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo, je negorljiva, odporna na staranje, je paropropustna in ne vpija vlage, saj je hidrofobna.

Povprašajte pri pooblaščenem Wienerberger partnerju.

V Tondachu se dogaja, dobrim cenam ni kraja!

Ugodna ponudba za Tondach Figaro, rdeča in črna engoba pri vašem prodajalcu.

Tondach Figaro je strešnik velikega formanta in ravnih oblik, z vrhunskim rešitvami in zašito pred vremenskim vplivi. Za dolgotrajno, lepo in kakovostno streho.

Za streho Tondach kot se šika. Več pri prodajnih partnerjih Tondach.

Naravni opečni strešniki TONDACH

Če nova streha, potem TONDACH® streha.

S streho TONDACH® lahko s klasičnimi in sodobnimi oblikami stavite na estetsko dovršenost, z ekstravagantnimi modeli strešnikov in številnimi barvnimi odtenki od matiranih do sijajnih.

TONDACH® ponuja številne dizajne za vse vrste streh in je optimalna kritina za pasivne, solarne in nizkoenergijske hiše. Kot mednarodno biološko priporočljiv izdelek je TONDACH® pridobil oznako "natureplus". Za streho TONDACH® ne govori le 33 let garancije ampak tudi okolju prijazen ter čisti naravni izdelek brez kemičnih dodatkov.

Več informacij za originalne sistemske rešitve najdete na TONDACH® sistemske rešitve podrobno.

Sorodni članki